FORUM SOJUSZU KNIGHTS OF SALVATION
G4
Wiekk ech stary dziadek 36 latek
Skoñczylem medycynê (Wydzia³ lekarski) oraz informatykê (politechnika) (obydwie dziedziny wiem wiem skrajne :>)
Obecnie pracujê jako specjalista ds bezpieczeñstwa i In¿ynier sieciowy (Internet, security, rutery, hp-ux, solaris, ms) w du¿ej firmie w Polsce
Zainteresowania:
Strategia, parapsychologia, prowadzê du¿e forum rozwoju osobistego (ech rozwój to tak przy okazji )) )
Komponujê muzykê symfoniczno-orkiestrowo-ambiente w klimatach azjatyckich i nie tylko
Podró¿ujê: du¿o samotnie Tajlandia, Kambod¿a, Laos, Borneo, Malezja, Indonezja, Malezja to moja kolejna pasja
Zapraszam do zaznajomienia siê z eksperymentami muzycznymi, których jestem autorem (mogê zareklamowaæ link???)
http://www.megatotal.pl/mikeverstu
Inwestujcie! Mo¿e mi siê uda
Pozdrawiam i specjalne pozdrowienia dla Apacza za przyjêcie do sojuszu
Agnitum
Administrator
WOW bardzo ciekawie i interesj±co to wygl±da
ja nie mam jeszcze tak dobrze ukierunkowanych zainteresowañ
Co do podró¿y to te¿ jestem ich wielbicielem: Francja, Grecja, Wêgry, S³owacj±, Ukraina, Niemcy, Belgia, Holandia, USA obecnie Irlandia
Ty bardziej egzotycznie ale jeszcze nie staæ mnie na takie wypady
W tej chwili nie mogê rozwijaæ swoich hobby: ³ucznictwo, mechanika (buggy, motory) ; zim± snowboard (wraz z dziewczyn±)
W przysz³o¶ci mamy zamiar odwiedziæ Norwegiê lub Szwecjê, USA samochodem objechaæ dooko³a, Libiê b±d¼ Egipt ¿eby po pustyni poje¼dziæ we dwójkê Buggy bo moja dziewczyna jest ¶wietnym pilotem
U =KS= II
Podró¿e... Super pasja Ja bym chcia³a pojechaæ do Indii Mo¿e kiedy¶ siê uda Witam serdecznie
Moderator
jak bym czytal scenariusz nowego "Indiana Jones" hehe ;p siemanko ;]
G4
Mi³o, ¿e mój s±siad który przez d³ugi czas nie da³ siê farmiæ jest ze mn± w sojuszu.