Knights of Salvation

FORUM SOJUSZU KNIGHTS OF SALVATION

#1 2008-08-16 13:43:18

viking

Gość

Podanie

Nick:    Viking

P³eæ.   Mê¿czyzna

Wiek  16

Wielko¶æ populacji.   154

Plemiê.Germanie

Nazwy i koordynaty Twoich osad.   Travinical (33,-1)

Miejsce i liczbê punktów w statystykach def i off. Def:592 15pkt , Off:183 112pkt

Czy masz do¶wiadczenie z innych serwerów? Je¶li tak, podaj serwer oraz nick.    Wygra³em s6 Nick moniska324 bo przej±³em konto od kole¿anki na pocz±tku.

Jak czêsto siê logujesz? Ile czasu spêdzasz dziennie na travianie?     Przewa¿nie jestem od 6 do 2 w nocy ale teraz mam ma³e problemy wiêc situje mi Tomsk.

Czy byle¶/a¶ w jakim¶ sojuszu. Je¶li tak, to w jakim i dlaczego odszed³e¶/a¶?    1 SPARTA ale tam panowa³ chaos pó¼niej w Sod se gdzie mam nadal dostep do forum ale wyrzucili mnie nie wiem dlaczego.

Czy atakuje Ciê kto¶? Je¶li tak to kto i z jakiego sojuszu?   Nie

Dlaczego chcesz do nas do³±czyæ? Co oferujesz, czego oczekujesz od nas? Jaki masz styl gry, jakie s± Twoje osi±gniêcia?mam przyjaciela z waszego sojuszu zaraz ko³o mnie i wiem ¿e jeste¶cie dobrzy mam nadzieje ¿e powtórzê sukces z s6.Lubie du¿o atakowaæ.

#2 2008-08-16 15:57:23

cybulian

Gość

Re: Podanie

a jak nazywa sie przyjaciel??

#3 2008-08-16 17:36:00

viking

Gość

Tomsk

#4 2008-08-16 20:56:40

tomsk

U.Sojuszu KS

popieram - jest moim koleg± i uratowa³ mi ty³ek. Zawsze chêtnie pomaga³ mi jako sitler. Warto mieæ takiego sojusznika - jest moim bliskim s±siadem dlatego my¶lê, ¿e dobrze wró¿y to tej czê¶ci mapy ;D. Ma wojsko mimo, ¿e wko³o jest pe³no farm i mimo, ¿e nie jest jeszcze w naszym sojuszu wys³a³ mi deffa dzisiaj co równie¿ udowadnia, ¿e umie wspó³dzia³aæ i nie szczêdzi na to w³asnego wojska. POLECAM

Stopka forum

RSS