FORUM SOJUSZU KNIGHTS OF SALVATION
Gość
Nick: Viking
P³eæ. Mê¿czyzna
Wiek 16
Wielko¶æ populacji. 154
Plemiê.Germanie
Nazwy i koordynaty Twoich osad. Travinical (33,-1)
Miejsce i liczbê punktów w statystykach def i off. Def:592 15pkt , Off:183 112pkt
Czy masz do¶wiadczenie z innych serwerów? Je¶li tak, podaj serwer oraz nick. Wygra³em s6 Nick moniska324 bo przej±³em konto od kole¿anki na pocz±tku.
Jak czêsto siê logujesz? Ile czasu spêdzasz dziennie na travianie? Przewa¿nie jestem od 6 do 2 w nocy ale teraz mam ma³e problemy wiêc situje mi Tomsk.
Czy byle¶/a¶ w jakim¶ sojuszu. Je¶li tak, to w jakim i dlaczego odszed³e¶/a¶? 1 SPARTA ale tam panowa³ chaos pó¼niej w Sod se gdzie mam nadal dostep do forum ale wyrzucili mnie nie wiem dlaczego.
Czy atakuje Ciê kto¶? Je¶li tak to kto i z jakiego sojuszu? Nie
Dlaczego chcesz do nas do³±czyæ? Co oferujesz, czego oczekujesz od nas? Jaki masz styl gry, jakie s± Twoje osi±gniêcia?mam przyjaciela z waszego sojuszu zaraz ko³o mnie i wiem ¿e jeste¶cie dobrzy mam nadzieje ¿e powtórzê sukces z s6.Lubie du¿o atakowaæ.
Gość
a jak nazywa sie przyjaciel??
Gość
Tomsk
U.Sojuszu KS
popieram - jest moim koleg± i uratowa³ mi ty³ek. Zawsze chêtnie pomaga³ mi jako sitler. Warto mieæ takiego sojusznika - jest moim bliskim s±siadem dlatego my¶lê, ¿e dobrze wró¿y to tej czê¶ci mapy ;D. Ma wojsko mimo, ¿e wko³o jest pe³no farm i mimo, ¿e nie jest jeszcze w naszym sojuszu wys³a³ mi deffa dzisiaj co równie¿ udowadnia, ¿e umie wspó³dzia³aæ i nie szczêdzi na to w³asnego wojska. POLECAM