FORUM SOJUSZU KNIGHTS OF SALVATION
Gość
Nick: SKoRuPaSLU
P³eæ: Mê¿czyzna
Wielko¶æ populacji: 485
Plemiê: Rzymianie
Nazwy i koordynaty Twoich osad:
FACK OF (43|-1)
COME IN (44|-1)
Miejsce i liczbê punktów w statystykach def i off.
DEFF- miejsce 304, 610pkt
OFF- tylko parê pkt. Miejsca lepiej nie pisaæ xD
Czy masz do¶wiadczenie z innych serwerów? Je¶li tak, podaj serwer oraz nick.
Gra³em na speedzie równie¿ SkorupaSLU oraz na paru innych serwerach ale z tym postanowi³em, ¿e bêdê gra³ do koñca, je¶li dam rade i mam nadzieje, ¿e tak siê stanie bo na tamtych innych zaczyna³em i nie koñczy³em ;]
Jak czêsto siê logujesz? Ile czasu spêdzasz dziennie na travianie?
Loguje siê zawsze rano.. Jestem jeszcze m³ody wiêc mam okres szkolny .. natomiast po szkole siedze prawie ca³y czas
Czy byle¶/a¶ w jakim¶ sojuszu. Je¶li tak, to w jakim i dlaczego odszed³e¶/a¶?
By³em od samego pocz±tku Gry w T-NGS II dawnym MR ale odszed³em poniewa¿, nie podoba³o mi siê to, ¿e po co chwile zmienia³ siê sk³ad rady co powodowa³o lekkie zamieszanie.
Czy atakuje Ciê kto¶? Je¶li tak to kto i z jakiego sojuszu?
Atakuje mnie xellos, z waszego sojuszu
Dlaczego chcesz do nas do³±czyæ? Co oferujesz, czego oczekujesz od nas? Jaki masz styl gry, jakie s± Twoje osi±gniêcia?
Ogólnie szukam sojuszu, który sw± siedzibê ma blisko mnie ;] Oferujê pomoc i oczekuje gdy bêdzie wielka potrzeba te¿ otrzymaæ ja od was.Lubie grê deffensywn±. Szczerze nie posiadam osi±gniêæ.
Co do wojska nie posiadam wymaganej liczby, dlatego, ¿e mia³em u siebie sporego deffa w którym ca³e moje wojsko zosta³o wybite. Zabra³em siê ju¿ za odbudowywanie szczególnie, ¿e 60% to ni jest wcale du¿o, co do tego jakby¶cie mieli mnie ju¿ przyj±æ, albo poczekacie a¿ wybduje wojsko albo bêdê je budowa³ ju¿ w sojuszu.
Czekam na odpowied¼.