FORUM SOJUSZU KNIGHTS OF SALVATION
Gość
Nick. Kêdziorek
P³eæ. M
Wiek. 20
Wielko¶æ populacji.114
Plemiê. Galowie
Nazwy i koordynaty Twoich osad. Kêdziorkowo
Miejsce i liczbê punktów w statystykach def i off. 21, 114
Czy masz do¶wiadczenie z innych serwerów? Je¶li tak, podaj serwer oraz nick. Serwer 9
Jak czêsto siê logujesz? Ile czasu spêdzasz dziennie na travianie? codziennie po pracy tak ok 2godz
Czy byle¶/a¶ w jakim¶ sojuszu. Je¶li tak, to w jakim i dlaczego odszed³e¶/a¶? By³em w Fanatic i jestem tam Dyplomat± ale nic nie robi± wszystko za³atwiam pobór szukam sojuszów ale nadaremne bo Wódz plemienia to leniuch
Czy atakuje Ciê kto¶? Je¶li tak to kto i z jakiego sojuszu? Raczej nie raz na 5 dni
Dlaczego chcesz do nas do³±czyæ? Co oferujesz, czego oczekujesz od nas? Jaki masz styl gry, jakie s± Twoje osi±gniêcia?
Chcê przyczyniæ sie do rozwoju waszego Sojuszu i aktywnie w nim uczestniczyæ
Administrator
dzieki za z³ozenie podania ,musze jeszcze z³apac z kads informacji na Twój temat
ahai ile masz wojska oraz ak wyglada Twoja ekonomia
Gość
Wojsko w rozbudowie obecnie jest przeciêtne ale przecie¿ zrozumia³e ¿e nie podam ilo¶ci dla bezpieczeñstwa. Gram Galami wiec stawiam raczej na na Obronê wiêc kiedy trzeba mozna liczyæ na mnie. Przemy¶lcie to i dajcie znaæ pozdrowienia
Gość
Wojsko w rozbudowie obecnie jest przeciêtne ale przecie¿ zrozumia³e ¿e nie podam ilo¶ci dla bezpieczeñstwa. Gram Galami wiec stawiam raczej na na Obronê wiêc kiedy trzeba mozna liczyæ na mnie. Przemy¶lcie to i dajcie znaæ pozdrowienia