FORUM SOJUSZU KNIGHTS OF SALVATION
Gość
oto wzór podania:
Temat musi zawieraæ atakuj±cego i atakowanego:)
np:
(nazwa atakuj±cego) vs (twoja nazwa)
w tre¶ci piszemy
Atak (NAZWA GRACZA) z osady ................... na (TWOJA NAZWA) z osady ...........
Sojusz atakuj±cego:
jednostki atakuj±cego:
czêstotliwo¶æ ataków od tego gracza:
pojemno¶æ spichlerza (czyli ile jednostek twój spichlerz pomie¶ci)
budowa zbo¿a (ile buduje ci sie na godzine zboza)
jednostki deff lv zbrojowania i ku¼nia
(nie piszemy ile macie to uzupe³niamy w tt a my sobie poszukamy)
Zaznacze tez ¿e nie pisaæ za 5min lub za godz mam atak ,bo nikt nie postawi w takim czasie deff.
O deff sk³adamy szybciej szczególnie gdy ataki siê powtarzaj± i chcemy komu¶ offik ubiæ.
Stawianie deff na szybko powoduje straty w jednostkach bez porz±danego efektu.
Jednostki wysy³amy na okre¶lona godz tak by ataki przypadkowe nie ubi³y nam dochodz±cego deffa,wtedy stoj± one nawet do 36godz je¶li jest taka potrzeba.
"
SZYBKIE DEFY prosze tylko i wy³acznie ustalac w TRÓJKACH jesli uznacie ze mozecei postawic deff to róbcie to tak by deff by³ SKUTECZNY i pozbawi³ przeciwnika WOJSKA!!"
"Apacz"
Moderator
Hej mam do Was sprawe. Potrzebuje wsparcia na wiêksz± akcje. Zosta³em zaatakowany przez [01]DDog z osady DiamonD DoGs w ilosci 50 pa³karzy. Wszystkich chwyci³em w sid³±. Poki co mam jeszcze troche sidel i armii ale on pochodzi z wioski 418 populacji z sojuszu Fionaware i sunie drugim atakiem. Proszê o wspracie. Mam 12 falangi i 15 legionisów. Za pewne nie da za wygran±.... Pisze Tha Bass z osady Alezja wsp: 55 / 45
Moderator
Drugi atak bêdzie o 20:18 dnia 27 sierpnia. Czekam na jaki¶ odzew.
G3
nic nie piszesz o poziomie palisady ale je¶li masz poni¿ej 10 i do czasu staku nie zbierzesz 200 - 250 jednostek paladynów/ pretorian to rób FSa i chowaj surkê.