FORUM SOJUSZU KNIGHTS OF SALVATION
Moderator
G3
LACIEK = DOWÓDCA
LEO POLSKA, DER KIRE, OGI, ROBERT ROI, APACZ, JJJ, FRAFALEK, GRAMIAN, IRASIAD
A wiec tak, na dobry poczatek chcia³bym siê przedstawic. Mam na imie Michal i zaczynam studiowac logistyke w Poznaniu. A wiec kierunek który po czesci jest przydatny do gry travian Mam 19 lat i mam nadzieje ze dla starszych kolegow kole¿anek nie bêdzie problemu abym dowodzil w grupie. Oczywi¶cie chcia³bym znalesc jakiegos zastepce w razie gdyby mnie nie by³o. Studia sa nieobliczalne, tak wiec nie mogê zapewnic ze bêdê 24h/dobe online. Kandydatury proszê zg³aszaæ pod tematem aby ewentualnie wszyscy widzieli kto bêdzie moim zastepca.
Po pierwsze od grupy bêdê wymagal wspó³pracy co jest najwa¿niejszym czynnikiem. Je¶li ktos nie bêdzie bral udzialu w zadnych akcjach i nie bêdzie siê stosowal do zalecen, to bêd± wtedy wyci±gane odpowiednie konsekwencje! Po to jest podzial na grupy aby¶my sobie wzajemnie pomagali i co najwa¿niejsze mieli do siebie szacunek! Ewentualne nieobecno¶ci w akcjach nale¿y mi zg³aszaæ osobi¶cie.
Po drugie chcia³bym poruszyc watek farm. Dogadajmy siê wszyscy co do farmienia.. po co ktos ma wysy³aæ atak na 2h skoro ktos z grupy mo¿e to zrobic w przeci±gu 5 min? Surowce zawsze zostaja w sojuszu! (grupie) Moje wojsko jest twoim wojskiem. Nie chce ¿eby siê rodzily jakies konflikty w grupie zwi±zane z tym ze ktos komus farmi przed nosem. Je¿eli cos komus nie odpowiada to niech to komus napisze… szczero¶æ najwazniejsza! Nie mog± byæ takie sytuacje ze: o on farmi moja i swoja okolice to po co ja mam mu pomagac, ma surke to na pewno da sobie rade.
Po trzecie chcia³bym siê dowiedziec kto w co inwestuje. Mo¿e poprosze Apacza aby dal mi dostep do TT. Albo jak wolicie pisac osobi¶cie do mnie! Chodzi mi o ilo¶æ wojska w ka¿dej zalozonej osadzie, poziom murow i spichlerza, a wiec wszystko to co znajduje siê na TT.
Po czwarte chcia³bym poruszyc temat „zbieranie na osadnikow” je¶li ktos w grupie zbiera na osadnika to powinni¶my mu pomoc. Teraz mi siê przypomnialo ze nie wys³a³em nic do Apacza bo zapomnia³em… szczerze siê do tego przyznaje! Natomiast chcia³bym aby¶my wszyscy wysylali surowce do tych wlasnie osob poniewa¿ trudno jest utrzymac taka ilo¶æ surowcow w osadzie. Mo¿emy sobie za³o¿yæ nowy temat na forum.. osoby które bêd± potrzebowac takiej pomocy i bêd± spe³nia³y wszystkie wymogi do produkcji osadnikow, co jest chyba oczywiste? Dostana automatycznie pomoc od grupy.
Na zakoñczenie chcia³bym siê zapytac czy odpowiada wam moja osoba na tym stanowisku? Mo¿e chcecie zaproponowac kogos innego? Siebie? Nie chce nikomu rz±dziæ. Chcia³bym aby wszyscy dzialali dobrowolnie bez przymusu z u¶miechem na twarzy. Aby travian dawal nam wiele radosc i co najwa¿niejsze samych sukcesow. Je¶li bêdziemy siê dobrze uzupelniac mo¿emy osi±gn±æ wszystkie cele wyznaczone przez na samych.
Wasz bambosz, stary trzewik LACIEK
Ostatnio edytowany przez laciek (2008-09-17 07:46:40)
G3
Jeste¶ odpowiedni± osob± na to miejsce, mimo ¿e siê w sumie nie znamy, my¶le ¿e wspólnie stworzymy mocn± grupe reagowania i czas poka¿e jak bêdziemy sobie radziæ
PS: czy ten dzia³ widzi tylko grupa G3 i administratorzy ? Fajnie jakby tak by³o - trzeba poma³u zabezpieczaæ informacje:D
Administrator
tak tez jest zrobione wiec bez obaw jaknajbardziej chcê by¶ by³ naszm dowódc±
G3
1. wspó³praca - oczywi¶cie - na tym polega sojusz
2. farmienie - jak najbardziej - wszystkie farmy w promieniu 25 pól od moich wiosek s± moje... :0 ; a na powa¿nie - nie da siê u³o¿yæ grafiku grabie¿y farm, ten temat jest stary jak sojusze, po prostu ci którzy siedz± d³u¿ej przed komputerem wysy³aj± wiêcej razy wojo do farm. I tyle.
3. Sytuacja z wojskiem w grupie - zrób sobie raz na jaki¶ czas rundkê sittera i bêdziesz wiedzia³ wszystko (od razu wyrazy podziwu za pracowito¶æ)
4. jestem zdecydowanym przeciwnikiem jakichkolwiek sk³adek innych ni¿ na ambasadê.
Moderator
tak wiec widze juz osobe chetna do zastepstwa, oczywiscie mowa tu o JJJ co ty na to?
a gdzie reszta grupy i ich opinie?
G3
Oczywi¶cie z lacka byc dobra dowódca, ja byc podporz±dkowany i pos³uszny. Ty rozkazywaæ, my wykonywaæ. Mam nadziejê obejrzec ciekawe raporty. Laciek, czymozna zmieniæ kolory nicków na np. jasno-zielony, ¿ó³ty czy inny, który bêdzie lepiej widoczny natej zakichanej czerni?
Pozdro
G3
No i w koncu mam dostep do tematui G3 Oczywi¶cie nie mam nic do dowodzenia grup± przez mojego s±siada.
Niestety nie za bardzo bede móg³ brac udzia³ w akcjach off (co mnie martwi bo mam czym ale jestem troche za daleko od wiêkszo¶ci grupy.
Za to defem (oczywi¶cie te¿ nie na za 5 minut) zawsze s³u¿e chêtnie tak samo jak siankiem na utrzymanie, ew surka na odbudowe..